Τι είναι αυτό που έχει αξία σε κάθε χρονιά, σε κάθε εποχή;

epoxiΕίναι η πορεία που διαγράφει ο καθένας μας. Που με όραμα, μεθοδικότητα και επιμονή μπορεί τελικά και να αλλάξουμε την ίδια την εποχή.
Για αυτό και ως SuccessMentor στηρίζουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τους στόχους σας, τους αγώνες και την δουλειά σας.

Σε όλους εσάς, τους ιδιώτες, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες που μας εμπιστευτήκατε την χρονιά που φεύγει, υποσχόμαστε να είμαστε μαζί σας με το ίδιο πάθος για να πάτε μπροστά και το 2015.

Σε όσους πιθανόν μας εμπιστευτείτε στο άμεσο μέλλον και συνεργαστείτε μαζί μας, υποσχόμαστε τον καλύτερο εαυτό μας για να δείτε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή να αναπτύσσετε προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Σε όλους εσάς ,που πιστεύετε στην αξία της συνεργασίας και στα αποτελέσματα που φέρνει, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας και υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα σας στα επόμενα βήματά σας.

Με τα διάφορα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, βοηθάμε τους φίλους πελάτες μας να εξελιχθούν σε ηγέτες στο χώρο τους και κυρίαρχοι της ζωής τους. Με αίσθημα ευθύνης, τεχνογνωσία και ενθουσιασμό, προχωράμε χέρι χέρι σε μια νέα εποχή, σε μια νέα χρονιά, έχοντας ως πυξίδα την ισχυρή βάση εμπιστοσύνης που χτίσαμε κατά τα περασμένα χρόνια μαζί σας.

Καλές γιορτές σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Ευχόμαστε το 2015 να είναι χρόνος αγάπης, υγείας, ανάπτυξης και επιτυχίας.

Διαβάστε ακόμη:

Μόνο Φως!

fosτου Γιαννη Αραχωβίτη

Είναι πράγματι μαγεία! Η φύση (ζωντανή και μη) μας χαριζει απίστευτη ομορφιά. Το θέμα είναι να σταματάμε ένα λεπτό από την φρενήρη κούρσα της καθημερινότητας και να την αντιλαμβανόμαστε, να την απολαμβάνουμε, να την εκτιμούμε. Βεβαίως όπως είπε και ο Πλάτωνας "Η ομορφιά είναι στα μάτια του παρατηρητή" .

Περισσότερα

Γίνε και κάνε αυτό που χρειάζεται!

gineΤου Γιάννη Αραχωβίτη

Αυτό που παράγεις στην ζωή σου είναι η αντανάκλαση αυτού που είσαι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το οποίο δεν είσαι φτιαγμένος, που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είσαι.. Αν θες να πετύχεις κάτι που δεν είχες ποτέ, θα πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν έκανες ποτέ. Και για να το καταφέρεις θα πρέπει να γίνεις αυτό που απαιτείται, που είναι αυτονόητη προϋπόθεση. Δεν μπορείς να σηκώσεις 200 κιλά αν πρώτα δεν χτίσεις την δύναμή σου μέσα από στοχευμένη και συστηματική άσκηση.

Περισσότερα

Το παράδοξο της αλλαγής συμπεριφοράς

success tips 11Για να «κρατήσει», να διατηρηθεί μια αλλαγή (νέα συνήθεια), θα πρέπει να συνεργαζόμαστε με τις βασικές δυνάμεις της ζωής μας, και όχι να δουλεύουμε εναντίον τους. Σχεδόν όλες οι δραστηριότητες της καθημερινής μας ζωής έχουν μια ισορροπία, ένα φυσικό σημείο λειτουργίας, ένα φυσιολογικό ρυθμό. Αν ξεφύγουμε πολύ και απότομα από αυτό το σημείο βάσης, θα νοιώσουμε το τράνταγμα και ένα δυνατό τράβηγμα για να επιστρέψουμε σε αυτό.

Περισσότερα

  • Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Σημαντική διεθνής διάκριση & επίτευξη στόχου!

    Φέτος, είχα την ευκαιρία και την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες ρητορικής. Κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά, μιας και η χώρα μας, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνίζεται σε διεθνείς αγώνες των Τ.Μ.Ιnternationals.

    Περισσότερα

  • Μεγάλη Επιτυχία

    Μεγάλη Επιτυχία

    Η μεγαλύτερή μου χαρά, ως SucceesMentor & Top Performance Trainer, είναι να βλέπω τους "μαθητές" μου , να βελτιώνονται και να φτάνουν ψηλότερα μέσα από την συνεργασία μας.

    Περισσότερα

  • International Coach Federation

    International Coach Federation

    O Γιάννης Αραχωβίτης με τον κ. Dave Wondra, PCC, USA,Chairman ICF Global Board



    e-genius.gr ...intelligent web software